Neix “Viu el Bages”, una experiència turística amb caràcter propi i valors de territori

viu-el-bages-pack

Escull la teva opció. Els millors establiments de la comarca del Bages t’esperen. Viu una intensa experiència a l’interior del Castell de Cardona, al costat del Monestir de Montserrat, a Món Sant Benet o al Mas de la Sala, a tocar del Canal Medieval de la Sèquia. Degusta les delícies de la gastronomia de secà i els extraordinaris vins de la D. O. Pla de Bages. descobreix una terra plena de contrastos. On natura, cultura i oci són còmplices per fer-te passar dos dies plens d’emocions i descobertes.

 

Els establiments Hotel Món Sant Benet, Hotel Abat Cisneros de Montserrat, Mas de la Sala de Sallent i el Parador de Cardona, i un nombre important d’establiments i serveis de la comarca del Bages, han arribat a un acord, amb el suport de diferents institucions públiques i privades –Ajuntament de Manresa, Manresa Turisme, Parc de la Sèquia, Diputació de Barcelona, GeoParc de la Catalunya Central i Bages Impuls-, per crear una iniciativa conjunta de promoció del territori.

Aquesta oferta ha estat materialitzada a través d’una capsa regal, anomenada Viu el Bages, que ofereix allotjament per a dues persones en un d’aquests quatre hotels del pack experiència. La capsa inclou, a més, una vintena d’activitats per conèixer els valors de la comarca a nivell gastronòmic, enològic, cultural, històric, paisatgístic i de lleure, que es poden adquirir a uns preus especials.bages-impuls-tv3-capsa-regal-viu-al-bages

Aquest acord s’ha concretat en la creació d’una capsa regal, anomenada Viu el Bages, que ofereix allotjament per a dues persones en un d’aquests quatre hotels del pack experiència.

La capsa conté la descripció dels allotjaments que han fet possible aquesta iniciativa i també les activitats que es poden realitzar al Bages –ubicació, contingut, preu i valor afegit com a comprador del pack experiència-. Igualment, s’adjunta una explicació extensa d’àmbits tan propis dins els context turístic de la zona, com ara el canal medieval del Parc de la Sèquia, el GeoParc de la Catalunya Central o els atractius més referents de la ciutat de Manresa.

El pack experiència Viu el Bages s’activa des del mateix moment de l’adquisició i a l’hora de fer la reserva en l’establiment escollit només cal donar el número de referència que es troba en el mateix producte, que té una validesa fins el 31 de desembre de 2015. A la pàgina www.viuelbages.cat hi ha tota la informació actualitzada dels establiments, com també de les activitats i els serveis que es van adaptant al producte. El pack Viu el Bages es pot adquirir a cadascun dels quatre establiments i a la botiga virtual de Montserrat http://botiga.montserratvisita.com/producte i progressivament, en altres indrets, dels quals se n’informarà a www.viuelbages.cat.