La quarta edició de la guia d’activitats turístiques del Bages es presentarà a la Nit del Turisme 2024

BAGES IMPULS PRESENTA A MÓN SANT BENET LA 4º EDICIÓ DE LA GUIA D’ACTIVITATS TURÍSTIQUES “VIU EL BAGES”

La guia que conté més de setanta ofertes turístiques de primer ordre I vol ser una referència per donar a conèixer les propostes més atractives de la comarca.

 

Bages Impuls, associació sense ànim de lucre que aglutina bona part del sector turístic del territori i que representa al sector privat en l’ens Bages Turisme (Consell Comarcal del Bages), reedita la Guia Turística del Bages en el segon any del seu llançament. Un producte turístic necessari per assolir el concepte de “Destinació Turística”. De tots és conegut els grans tractors turístics que té el Bages; començant per Monistrol de Montserrat amb la imponent i majestuosa serralada de Montserrat, Mura amb el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i serra de l’Obac, Manresa amb el gòtic, barroc, modernisme… i Sant Ignasi!, Sant Fruitós de Bages amb Món Sant Benet, Cardona amb el seu inexpugnable Castell, i un llarg etcètera.  Però tots ells, per sí sols, no poden esdevenir que el territori sigui considerat com a destinació turística. És necessari una oferta conjunta, una voluntat de generar paquets turístics, unes sinèrgies per a fer que el visitant gaudeixi de diferents serveis turístics sense haver-los de contractar individualment… i aquesta és la missió de Bages Impuls; aconseguir, entre tots, la desitjada destinació turística modèlica del segle XXI!

El 22 de febrer, a Món Sant Benet, es farà la presentació de la Guia de Turisme 2024 amb una concorreguda trobada del sector turístic bagenc.

 

Aquesta guia no és la “típica” guia turística amb recorreguts naturals i urbans, museus, etc. És una guia feta per posar en valor l’activitat privada i pública de la comarca en el sector del turisme, amb una presentació atractiva i pràctica pel visitant.

 

El territori mostra les seves propostes, posant en relleu una oferta de qualitat i variada. El visitant del Bages trobarà aquesta guia a les habitacions dels hotels i als mostradors de les pròpies activitats, a més Bages impuls, s’ecarregarà de distribuir-la en els estaments clau per arribar al públic de l’àrea metropolitana. La guia dona a conèixer una creixent oferta turística, diversa i de gran interés. Respecte a la primera edició, ha ampliat les seves pàgines en un 10%, afegint noves activitats i propostes.

 

S’han imprès amb la idea que un visitant que vingui a fer una activitat concreta, hi trobi un ventall de possibilitats que el motivi a continuar la seva experiència al territori o a tornar en una altra ocasió.

 

La guia presenta l’oferta segmentada en seccions. De la restauració passa a l’allotjament, pilars fonamentals del sector, per seguir amb un capítol d’activitats turístiques, amb una miscel·lània de propostes variades. Continua amb un apartat dedicat en exclusiva a l’àmplia oferta enoturística per acabar amb l’agenda, on trobarem esdeveniments de gran interès que passen en dates concretes.

 

La finalitat de la guia és donar a conèixer les propostes més interessants per al visitant. S’encara, sobretot al públic de l’àrea metropolitana que és el més comú a la zona. La guia és un suport per descobrir propostes turístiques amb l’intenció de multiplicar les visites a la comarca.