Els empresaris turístics adherits a Bages Impuls posaran a debat noves propostes per dinamitzar el sector.

Dilluns se celebrarà a Mas Urpina una jornada de treball en la qual es podrà conèixer el contingut del nou pla estratègic turístic comarcal.

Empreses del sector del turisme del Bages participaran en una jornada de treball que definirà noves accions susceptibles de desenvolupar a l’any 2018. La iniciativa correspon a l’entitat Bages Impuls que, per tercer any consecutiu, es proposa ser dinamitzadora del sector del turisme des del prisma de la col·laboració público-privada.

La jornada se celebrarà el proper dilluns, durant tot el matí, a Mas Urpina i esdevindrà la primera oportunitat perquè els assistents coneguin de primera ma el nou pla estratègic turístic de la comarca que ja finançat la Diputació de Barcelona per encàrrec de Bages Turisme, ens que agrupa tots els agents sectorials, ja siguin de titularitat pública com privada. Hi serà present Joan Manuel Ribera, responsable de l’empresa que ha elaborat aquest pla, així com els experts Josep Huguet de Catemocions, Jordi Rodó de Quaderna i Josep Maria Herms de Playmedia, destacats experts en el desenvolupament de projectes turístics. Ells aportaran els seus punts de vista i eines per ajudar i inspirar la generació d’idees.

Les taules de treball que s’han preparat i que tindran continuïtat més enllà de la jornada giren al voltant dels següents eixos:

  • El comerç.
  • La gastronomia.
  • El turisme actiu.
  • El turisme cultural-religiós.

Aquesta “3ª Jornada Bages Impuls” començarà a les 8.45h del matí i es preveu que s’acabi a les 13.30. L’espai escollit serà Mas Urpina, de la Fundació Ampans, ubicada al terme de Sant Salvador de Guardiola. Els participants podran descobrir aquesta finca que esdevé pol agrícola i de projecció turística del territori.

 

Mas Urpina: