Camins del Bages

camins-del-bages-lp-1112-v3

BagesImpuls! llença Camins del Bages, una moguda col·laborativa que té el repte de presentar el Bages com a destinació turística, posant en valor el gran potencial de la comarca. Primera etapa: ExpoBages 2015, Plana de l’Om. No et perdis una comarca que té molt per oferir. Mou-te pel Bages! (Programació PDF)

Un projecte que comença a caminar i que hem de construir entre tots.

Perquè els camins ens connecten, ens porten a descobrir nous indrets, ens mouen i ens motiven, et convidem a descobrir Camins del Bages. Un moguda col·laborativa que comença a caminar ara i que té el repte de presentar el Bages com a destinació turística posant en valor el gran potencial de la comarca i tots els seus actius, des dels més insòlits fins als més coneguts. Aquesta fita l’hem d’aconseguir entre tots i per això necessitem la teva col·laboració.

Col·labora amb Camins del Bages! Comparteix amb nosaltres les teves millors fotos del Bages.

Et demanem que ens cedeixis fotos de qualitat per fer-les servir en la promoció del nostre territori. El Bages mereix ser ensenyat amb les millors imatges. Així tothom podrà descobrir la bellesa i el potencial de la comarca. Tu ens hi pots ajudar.

Envia’ns les fotos al correu electrònic caminsdelbages(a)bagesimpuls.cat amb el teu nom i cognoms i una petita descripció de la imatge, el lloc i la data.

I tu què hi guanyes col·laborant?

Amb el projecte Camins del Bages tots hi guayem. Guanyem visibilitat, noves oportunitats i un territori més endreçat i preparat per ensenyar a un turisme sostenible. Guanyem noves activitats econòmiques, motivació i autoestima.

Si t’estimes el Bages, camina amb nosaltres acompanyant-nos en aquest nou projecte, estaràs ajudant a promocionar el territori i a construir un futur millor per a tots.

I no t’oblidis de seguir-nos al Facebook Camins del Bages per estar al dia del nostre recorregut I compartir amb nosaltres les teves experiències.

Camins del Bages és un projecte promogut per Bages Impuls. Si t’estimes el Bages, t’hi esperem!

BagesImpuls és una associació transversal de la societat civil que treballa per la promoció econòmica i l’articulació turística de la comarca des de la col·laboració oberta, responsable i sostenible. En vols formar part de Bages Impuls? La teva col·laboració és important. Per fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres a hola(a)bagesimpuls.cat

Col·labora enviant-nos les teves millors fotos del Bages!

Col·labora! El Bages mereix ser mostrat amb les millors imatges. Camins del Bages. Un projecte col·laboratiu que comença a caminar i que té el repte de presentar el Bages com a destinació turística.

· Descarrega’t el tríptic de Camins del Bages (PDF).

camins-bages-poster-1112