MengemBages i Cal Prat Barrina promouen l’alimentació de producte local del Bages entre el usuaris de turisme rural de la comarca

–  Cal Prat Barrina, mengemBages van acabar formalitzant l’acord després de la jornada de construcció del mapa d’actius turístics del Bages que va organitzar Bages Impuls.

–  L’alimentació produïda al Bages i el turisme rural de la comarca són cada cop més ben valorats arreu del país.

La millor manera de conèixer un territori és tastant-lo. Sota aquesta premissa la casa de turisme rural, Cal Prat Barrina, i el projecte de productes de proximitat mengemBages, han iniciat un treball conjunt per donar a conèixer i promoure els productes agroalimentaris de la comarca.

pratbarrina_primaveraCal Prat Barrina, un allotjament turístic situat al bell mig de la Serra de Castelltallat i a mengemBages han detectat com cada vegada hi ha més interès pel producte alimentari de la comarca del Bages, ric per la seva varietat i per la seva qualitat. La demanda d’aquest tipus de producte va en augment entre els usuaris de la casa de turisme rural i és per aquest motiu que s’ha iniciat un projecte conjuntament amb mengemBages per poder nodrir les demandes dels turistes que visiten el Bages.

Turisme i alimentció on line
mengembages-bagesimpulsLa web de Cal Prat Barrina ofereix la possibilitat que un cop els clients hagin tancat la compra de les seves habitacions tinguin també la possibilitat de poder adquirir directament la seva compra d’alimentació per als dies d’estada a la casa. La web ofereix dues possibilitats de cistelles tancades amb varietats de productes del Bages o bé un accés a la pàgina web de mengemBages, el projecte que ha aconseguit agrupar a un número elevat de productors del Bages i que s’ha convertit en una botiga de queviures on line i de referència en el producte Km0. Els clients també poden adquirir packs de vedella i xai ecològic de l’empresa veïna Pastures de Castelltallat. La unió d’esforços permet que els visitants a la comarca puguin fer còmodes compres on line del producte del Bages i que es trobin la nevera plena de sabors del territori.

Laia Muns, de Cal Prat Barrina, explica que “oferir productes de la zona als nostres clients augmenta encara més el grau de satisfacció de l’estada al nostre establiment, en un servei molt ben rebut pels nostres clients i que va molt en sintonia en la qualitat de l’estada que ofereix el turisme rural de la Serra de Castelltallat”. Per la seva banda, Alba Rojas, coordinadora del projecte mengemBages, que ja compta amb tres botigues a barris de Manresa a més de la pàgina web, assegura que “aquesta acció permet seguir promovent el producte de la nostra zona i demostra les ganes de cooperació que s’està despertant entre els sector turístic i agroalimentari del Bages”.