BAGES IMPULS PRESENTA UN MANIFEST PER LES AFECTACIONS DEL COVID19

  • L’associació vol reduir l’impacte econòmic negatiu sobre les empreses del territori
  • S’insta les Administracions Públiques a arribar a consensos i s’obre el document a aportacions de qualsevol empresa o entitat

L’associació Bages Impuls ha consensuat i redactat un manifest amb l’objectiu de minimitzar els efectes econòmics negatius derivats de la crisi sanitària actual.

En aquest document, s’hi exposa detalladament quin és el context actual, les consideracions que se’n deriven per part de les empreses vinculades al turisme de la comarca i, finalment, s’hi especifiquen quatre demandes clares i concises dirigides a l’Administració.

Com s’hi apunta, es tracta d’un seguit de mesures de màxims, justes i que apel·len al sentit comú i que tots els membres de l’Associació secunden. A més, Bages Impuls es presta a disposició de les Administracions Públiques per debatre el manifest i tractar-lo en profunditat, sempre buscant solucionar les situacions conflictives per les empreses de la comarca que es veuran afectades per la crisi sanitària.

Bages Impuls!

L’associació sense ànim de lucre Bages Impuls! es va crear l’any 2013 amb l’objectiu de fer possible un Bages turístic superant les mancances i aprofitant les oportunitats. Es tracta d’una entitat aglutinadora i col·laborativa que proposa un canvi de mentalitat perquè el Bages sigui un referent turístic de la Catalunya central. Actualment, l’associació està formada per 40 socis, el seu president és Ignasi Sala i Blanch i el secretari en Gerard Badia.

Alguns dels projectes que es duen a terme des de Bages Impuls! són les Jornades d’Innovació Turística anuals, la guia de turisme “Viu el Bages”, les Jornades Gastronòmiques, la Fira ViBa, la Nit del Turisme del Bages i els Premis BagesImpuls! i es coorganitza la Fira del Tomàquet.

>>Descarregueu pdf del Manifest