El Bages promou la dinamització de projectes turístics amb la suma d’esforços públics i privats

· Bages Impuls proposa una jornada matinal de treball col·laboratiu i networking, que se celebrarà el dilluns 25 d’abril a la FUB

· La jornada compta amb la implicació d’agents públics i privats.

El dilluns dia 25 d’abril se celebrarà la primera Jornada de dinamització de projectes turístics al Bages. Es tracta d’una iniciativa liderada per Bages Impuls, que aglutina diversos agents públics i privats amb l’objectiu d’enfortir el potencial turístic de la comarca. A més de Bages Impuls, són coorganitzadors de la jornada l’Ajuntament de Manresa, Manresa 2022, GeoParc, Consell Comarcal del Bages, DO Pla de Bages, FUB i Diputació de Barcelona.

L’acció es planteja de forma conjunta entre institucions i entitats que treballen en el sector del turisme perquè hi ha l’objectiu comú de treballar en favor del territori i sumar complicitats per promocionar el Bages i generar noves oportunitats econòmiques en el sector del turisme. A la vegada, un dels eixos importants d’aquesta i altres accions és el de propiciar l’autoestima de les persones que viuen a la comarca.

La jornada s’adreça a empresaris que ja estan treballant en el sector turístic i a nous emprenedors i start-ups amb motivació per innovar i aprofitar les oportunitats que genera el territori. Serà una matinal de treball col·laboratiu i de networking que permetrà conèixer les oportunitats que ofereixen els principals macroprojectes turístics de la comarca —com són Manresa 2022, GeoParc UNESCO, Enoturisme DO Pla de Bages—, treballar en idees per donar resposta a aquestes oportunitats i donar impuls i oferir col·laboració a projectes viables en l’àmbit del turisme a la comarca.

La jornada és gratuïta i se celebrarà a la FUB. Començarà a ¾ de 9 del matí i és previst que s’acabi a ¼ de 3 del migdia.

Bages Impuls es va presentar l’any 2014 per dinamitzar el sector i buscar complicitats entre empreses privades i administracions públiques. Algunes iniciatives que han tirat endavant són la Nit del Turisme, Camins del Bages i Viu el Bages.

L’organització d’aquesta jornada és possible gràcies a la col·laboració de CaixaBank i d’ICL Iberpotash.

Nota de premsa: 07-04-2016

bages-impuls-jornada-de-dinamitzacio-de-projectes-turistics-premsa-2