4a Nit del Turisme al Bages, 28 Novembre 2017

La 4a Nit del Turisme del Bages premiarà els 30 anys de l’Escola d’Hoteleria Joviat

La festa que anualment organitza Bages Impuls se celebrarà el proper dimarts, dia 28 de novembre, a Mon Sant Benet

Nació Digital | 16/11/2017 a les 18:35h.

Jordi Vilaseca, en nom de l’Escola d’Hoteleria Joviat rebrà el premi especial de la 4a Nit del Turisme del Bages que enguany se celebra el proper dimarts, dia 28 de novembre, a Mon Sant Benet, per iniciativa de l’entitat Bages Impuls. El jurat vol reconèixer la feina d’alta qualitat que porta a terme des de fa 30 anys l’Escola Hoteleria Joviat, un referent a l’estat i d’on han sortit destacats professionals del sector.

La Nit del Turisme s’ha convertit en una cita obligada, on hi conflueixen representants d’empreses privades i també d’institucions públiques que treballen per la promoció de la comarca i dels seus valors patrimonials i productes. En les tres edicions anteriors els premiats han estat el jesuïta José Luis Uriberri, impulsor del Camí Ignasià; Joan Soler, president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages i l’any passat, Ferran Climent, director científic del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central.

El sopar de la Nit del Turisme, que té un alt nivell gastronòmic, és una realitat gràcies al treball col·laboratiu de l’Hotel Mon Sant Benet, Hotel Abat Cisneros de Montserrat, Hotel Mas de la Sala i Hotel Parador de Cardona. Enguany l’hora d’acollida és a les 8 del vespre a l’espai La Fàbrica i el sopar, a les 9. Els assistents que vulguin conèixer millor Món Sant Benet tenen la possibilitat de participar, a partir de les 7 de la tarda, a la visita al complex patrimonial de Sant Benet.

RESERVA CLICANT AQUÍ